注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

wInG's Torso

照片里拍生活,文字里谈爱情

 
 
 

日志

 
 
关于我

在不常执笔的年代,坚持用简短的文字记录生活,以图片作为记忆点,将日子串连。或精彩,或平淡,或快乐,或悲伤,却真实。

网易考拉推荐

2010年2月8日  

2010-02-08 08:22:28|  分类: 生活 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

哇,原来有成6日冇更新,哈哈!好似破咗冇更新最长时间添。

呢几日都好忙,星期六日就连Q都冇上过。

岩上blog,去回访咗个新访客。

睇完之后,完全无言!

天啊!我最想去嘅地方,佢都去过晒。

希腊、威尼斯、梵蒂冈、伦敦…………………………………………

 

星期五连续去咗2个夜场,

翻到黎真係恨不得将身上所以也都丢晒入洗衣机洗,D烟味好难顶。

果晚,对住D喺场度好high嘎人,我完全唔理解,只係觉得好眼训。

同埋D女都喺着到清一色咁,几无聊啊。

之后星期六公司运动会,好在个天最后都落大雨,我地散晒。哈哈哈

去咗三国杀,又系闷到几乎想训,其实我想跟姐夫去督波架。点知道跟甩咗。妖!

最后,尾牙嘅时候,我居然抽中咗奖喔。我地部门位台11个人抽中左5个人。哈哈哈哈!

我份奖品係咩?全场应该係倒数第二最平嘅奖……玻璃杯2只!唉………………

不过算啦,系lucky嚟嘅。

星期日,同劈友连续唱咗7小时K,不过未颠,俾海叔笑死。

你下次去唱,都係唔好提前通知你好。等我地继续笑。

哇哈哈哈哈!

破唔到记录,12蚊唱2小时!!!!

金桔蜜……点解可以咁臭嘅!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(75)| 评论(14)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017