注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

wInG's Torso

照片里拍生活,文字里谈爱情

 
 
 

日志

 
 
关于我

在不常执笔的年代,坚持用简短的文字记录生活,以图片作为记忆点,将日子串连。或精彩,或平淡,或快乐,或悲伤,却真实。

网易考拉推荐

Canon AE-1P  

2009-12-13 00:04:14|  分类: 生活 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

Canon AE-1 - ш í л g - wInGs Torso

 

哈哈哈哈……速度都几快,星期二俾DK导到要买机,今日就解决咗个机身先。

6个人一齐去买机,都几搞笑,阵容强盛!

有DK同tino 呢两个专业发烧友,都唔使自己出手。

不过买唔到nikon,遇到呢部AE-1P,9成8新,几乎係部新机咁,个价超级抵。

 

原嚟係盛贤真係学到几多野,起码知道有间徕卡店係从嚟唔使自己擦干净个玻璃,就已经有好多膜拜者会自己嚟帮佢地擦干净块玻璃。至少有DK同tino啦!哈哈!

发现原来鱼眼镜,真係几过瘾。

DK係个带菌者,D病毒劲过甲流啊!

 

之后几个人转移阵地,去咗星海学院,附近嘅酒庄白饮红酒。

我都係觉得白葡萄酒岩我口味多D,甜甜嘅!

 

 酒庄相就要去姐夫同tino度睇啦,我今日居然冇带机!

http://well54d.blog.163.com/blog/static/5128519120091112101315548/?followBlog#comment=fks_083065082085083066082084081095081087083075081087095066

 

http://tinokk.blog.163.com/blog/static/15696212009111301259823/?followBlog

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(142)| 评论(107)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017